Huis laten bouwen met verstand in Sittard

Een huis bouwen doe je niet elke dag. Wanneer je dat stukje grond - waarop je jouw droomhuis wilt bouwen - hebt gevonden, moet het huis natuurlijk ook aan je verwachtingen voldoen. Een gedegen constructie is van het grootste belang en zorgt dat je nieuwbouwhuis de tand des tijds kan doorstaan.

Gedurende het bouwproject is het belangrijk dat er met een professioneel constructief oog op wordt toegezien dat alles volgens plan verloopt. Een groot aantal delen van een bouwwerk is uiteindelijk niet meer zichtbaar. Juist daarom is het belangrijk dat dit constructief goed wordt doordacht en later geen problemen oplevert.

Als particulier bouwbedrijf begeleidt Aannemingsbedrijf Keulen Cornelissen BV je tijdens het hele bouwproject: van begin tot oplevering. Op elk gewenst moment kunnen we worden ingeschakeld tijdens het bouwproces. Echter, als Cor aan de basis staat van het gehele bouwproject, weet je zeker dat alles klopt, van de fundering tot de nok van het dak.

Daarnaast bieden wij extra zekerheid door middel van ons Bouwgarant programma. Vrijwel alle bouwprojecten die we realiseren, verlopen via dit programma. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het beste resultaat aan een bouwproject geeft. Op de Bouwgarant pagina lees je er alles over.

Wil je een huis laten bouwen? Neem contact op met Cor van Aannemingsbedrijf Keulen Cornelissen BV in Sittard en verneem wat we allemaal voor je kunnen doen. Want: bouwen doe je met verstand.

Vraag direct informatie aan