Vertrouwd bouwen met gediplomeerd bouwbedrijf in Sittard

WAAROM BOUWT COR BIJ VOORKEUR MET BOUWGARANT?


Cor voert vrijwel alle opdrachten uit met het keurmerk Bouwgarant. Dit biedt extra zekerheid. Bouwgarant is het grootste keurmerk in de bouw en met het kiezen van een Bouwgarant aannemer kies je onder andere voor duidelijke afspraken, de juiste diploma's en verzekeringen, aantoonbare ervaring en een volledige garantie.


Door te kiezen voor Bouwgarant kies je dus voor extra zekerheid. Bouwen, verbouwen en renoveren gaat vaak gepaard met aanzienlijke bedragen. De zeer geringe premie die wordt betaald om het project met Bouwgarant te realiseren, is de investering daarom meer dan waard. In de offertes die Cor uitbrengt, wordt deze premie standaard opgenomen. Dit omdat Cor alle projecten uitsluitend uitvoert mét Bouwgarant. Een bewuste keuze die zorgt voor optimale zekerheid.


De 7 zekerheden van Bouwgarant bestaan uit:


Juiste diploma’s en verzekeringen

Iedereen kan zich aannemer noemen, maar Bouwgarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Je weet dus zeker dat je een gediplomeerd bouwbedrijf inschakelt die zijn zaken op orde heeft.


Aantoonbare ervaring

Bouwgarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze je goed adviseren.


Duidelijke afspraken

De Bouwgarant-aannemer zet samen met jou alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.


Kwaliteitscontrole bouw

Bouwgarant-aannemers worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen gediplomeerde bouwbedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het Bouwgarant-keurmerk dragen.


Garantie

Je kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten.


Uitgebreide klachtregeling

Bouwgarant kent een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat. De Bouwgarant Quick Scan is hier een voorbeeld van: hierbij doet een onafhankelijk deskundige op locatie een bindende uitspraak. 


Geschillencommissie

Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft Bouwgarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heb je een probleem met je aannemer en kom je er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door Bouwgarant? Dan kun je terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.


Meer over Bouwgarant vind je op de website van de organisatie. Voor advies en aanvullende vragen kan Cor altijd meer uitleg geven.


Vraag direct informatie aan