Je droomhuis laten bouwen in Zuid-Limburg

Wie wil dat nou niet: zijn eigen droomhuis laten bouwen? Aannemingsbedrijf Keulen is dé expert in bouwen, verbouwen en renoveren van huizen en gebouwen in heel Zuid-Limburg en ver daarbuiten. Onze vakbekwame professionals nemen je al het werk uit handen en zorgen ervoor dat het hele project op vakkundige en efficiënte wijze wordt uitgevoerd. Zo wordt je huis laten bouwen eindelijk werkelijkheid!

Huis laten bouwen

Zorgeloos je huis laten bouwen doe je bij ons. De bouw van een woning begint met een deugdelijke constructie en we zien erop toe dat de uitvoering hiervan tot in detail klopt. We begeleiden je gedurende het complete bouwproces, waarbij jij alles bepaalt. Hierbij kun je denken aan onder andere de indeling, de maatvoering en de afwerking van het huis. Ook als je gaat verbouwen kun je bij ons terecht. Zo kunnen we bijvoorbeeld de zolder ombouwen tot extra slaapkamer, een dakkapel maken of een mooie aan- of uitbouw realiseren om meer woonruimte te creëren. Tenslotte behoort ook renovatie van onder meer oudere huizen en monumentale panden tot de mogelijkheden. Onze specialisten bekijken eerst de gehele constructie en beoordelen vervolgens welke onderdelen vernieuwd moeten worden om zo optimaal woonplezier te garanderen. Bij nagenoeg al onze projecten werken we met het Bouwgarant plan. Dit staat bekend als het grootste keurmerk in de bouw en garandeert topkwaliteit, duidelijke afspraken. Hiermee bieden wij een schat aan ervaring en vakmanschap.

Wil je meer weten?

Woon je in Zuid-Limburg en denk je erover na je droomhuis te laten bouwen? Onze competente bouwdeskundigen hebben de kennis in huis om de woning van je dromen te verwezenlijken. We gaan samen rond de tafel zitten om je wensen te bespreken en een plan op maat op te stellen. Wil je meer weten over huizenbouw, renovatie of industriële bouw? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord!

Vraag direct informatie aan