Renovatieplanning in Sittard 

Een droom voor velen: een huis met karakter. Oudere huizen spreken hierbij meestal tot de verbeelding. Het bewoonbaar maken van zo'n pand of het aanpassen ervan aan de wooneisen van deze tijd, is niet altijd even eenvoudig. Bij het renoveren van een monumentaal pand moet de constructie opnieuw onder de loep worden genomen. Er worden elementen vervangen of toegevoegd om wooncomfort te vergroten. Dit alles moet natuurlijk het liefst uitgevoerd worden zonder het originele karakter van het bouwwerk aan te tasten.

We kunnen ons nog vele renovaties voor de geest halen waarbij onze jarenlange expertise steeds weer goed van pas kwam. Cor van Aannemingsbedrijf Keulen Cornelissen BV renoveert monumentale panden tot een droomhuis. 

Om voor alle partijen extra zekerheid te garanderen, voeren wij het merendeel van onze projecten uit onder het Bouwgarant programma. We zijn ervan overtuigd dat dit het beste resultaat levert. Op de Bouwgarant pagina lees je er alles over.

Heb je renovatieplannen? Neem contact op met Cor en verneem wat we allemaal voor je kunnen doen. Want: renoveren doe je met verstand.

Vraag direct informatie aan