Jouw droomhuis laten bouwen in Geleen

Droom jij ervan om je eigen huis te laten bouwen? ‘Cor bouwt met verstand’ is dé bouwexpert in Geleen en omstreken. Met zijn jarenlange ervaring in de bouwwereld zet directeur Cor Cornelissen zich nu ook in voor bouwprojecten voor particulieren. Zo wordt een eigen huis bouwen voor iedereen mogelijk, ook zonder kennis van zaken. Wij helpen jou je droomhuis te verwezenlijken.

Huis bouwen in regio Geleen

Een huis laten bouwen is een flink project. Laat jouw bouw daarom begeleiden en uitvoeren door een betrouwbaar bouwbedrijf met verstand van zaken. Wij nemen je mee in het volledige proces en zetten onze vakkennis en expertise in om het bouwproces begrijpelijk en behapbaar te maken. Met ‘Cor bouwt met verstand’ als aannemer weet je zeker dat je niets uit het oog verliest. Wij begeleiden je professioneel met alle keuzes in het bouwproces, zodat jouw huis precies wordt hoe jij dat wilt.

Bouwgarant: een huis bouwen met verstand

Cor werkt met de voorwaarden van het Bouwgarant-label. Dit keurmerk voor bouwprojecten biedt alle belangrijke garanties op het gebied van prijs en kwaliteit. Essentiële zaken waarbij je niet voor verrassingen wilt komen te staan. Bij ‘Cor bouwt met verstand’ kies je voor de zekerheid van Bouwgarant.

Neem contact op voor jouw bouwproject in regio Geleen

Cor is jouw aannemer voor bouwwerkzaamheden in heel Zuid-Limburg. Neem vrijblijvend contact op met jouw plannen voor het bouwen van een huis, het maakt niet uit in welke fase het project zich ook bevindt. Cor pakt jouw bouwproject met plezier op, zodat jij straks woont in het zelfgebouwde huis van je dromen.