Verbouwen of een extra kamer bouwen met verstand in Sittard

Al een hele tijd woon je met plezier op je vertrouwde stek. Je huis is vertrouwd, maar omstandigheden kunnen veranderen. De geboorte van een kleintje vraagt om een extra kamer, het wordt tijd voor een kantoor aan huis of een garage zou toch wel handig zijn. Er blijft vaak nog iets te wensen. Ook als je besluit te verhuizen en je droomhuis nog iets extra's kan gebruiken.

Cor van Aannemingsbedrijf Keulen Cornelissen BV luistert naar je wensen en doet er alles aan om ze samen met jou te realiseren. In alle bovenstaande gevallen kan er door een verbouwing van de bestaande woning al meer woongenot worden gecreëerd. Een extra kamer laten bouwen kan veel vreugde opleveren.

Als je kiest voor een verbouwing, groot of klein, ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Je wilt dat die extra kamer op een professionele en veilige manier gebouwd wordt. Ons Bouwgarant programma staat daar garant voor. Bijna alle projecten die wij realiseren, verlopen via dit programma en wij zijn ervan overtuigd dat dit het beste resultaat levert. Op de Bouwgarant pagina lees je er alles over.

Heb je verbouwplannen? Of wordt het tijd om die extra kamer te bouwen? Neem contact op met Cor van Aannemingsbedrijf Keulen Cornelissen BV en verneem wat we allemaal voor je kunnen doen. Want: verbouwen doe je met verstand.

Vraag direct informatie aan