Jouw bouwbedrijf in en rondom Sittard

Wil je binnenkort bouwen, verbouwen of renoveren in ons werkgebied in of rondom Sittard, kies dan voor bouwen met Cor. ‘Cor bouwt met verstand’ is een onderdeel van Aannemingsbedrijf Keulen Cornelissen BV. Met het aannemen van projecten onder de naam Cor slaan wij een brug tussen de bouwwereld en particulieren en kleine bedrijven. We gebruiken geen ingewikkelde termen, maar bieden jou de mogelijkheid om jouw bouwdromen uit te laten komen.

 

Bouwen, verbouwen of renoveren


Het bouwen van een huis is geen klus die je elke dag uitvoert. Voor een bouwbedrijf is dit een project waar we onze hand niet voor omdraaien. Door samen te werken kunnen we jouw woondromen uit laten komen. Aannemingsbedrijf Keulen Cornelissen BV staat jou graag bij tijdens het hele proces. Zo weet je zeker dat het project goed wordt uitgevoerd.

 

Ook verbouwingen en renovaties worden door Cor van Aannemingsbedrijf Keulen Cornelissen BV uitgevoerd. Wil je graag een extra kamer, een grotere woonkamer of keuken, een kantoor aan huis of een garage, dan denken wij als aannemer graag met je mee over de beste manier om dit te realiseren. Het renoveren van een monumentaal of ouder pand doen wij ook graag. Tijdens een renovatie is het belangrijk om te kijken naar de constructie en hier eventueel versterkingen in aan te brengen. Door jarenlange expertise is dit voor onze bouwexperts geen enkel probleem.

 

Alle projecten worden door ons uitgevoerd onder het Bouwgarant programma. Zo ben je verzekerd van een vakkundige aannemer, duidelijke afspraken en een volledige garantie.

 

Ons werkgebied


Ons bouwbedrijf is gevestigd in Sittard. Wij bouwen in bijna heel Limburg, vanaf de lijn Weert-Roermond. Heb jij bouwwensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen. We nemen, als dat nodig is, zo snel mogelijk contact met jou op. Kies voor bouwen met verstand, kies voor Cor!